Hoppa till innehåll

Vi hjälper dig att bygga hus i Stockholm

Vilken tjänst är du intresserad av?

Den service vi erbjuder inkluderar bland annat tjänsterna nedan.

Bygga hus i Stockholm

Att bygga ett hus i Stockholm är en komplex process som involverar flera steg och olika yrkesgrupper. Först och främst krävs det en noggrann planering där man tar hänsyn till olika faktorer som budget, önskemål och lokala byggnormer. En arkitekt kan vara involverad i denna fas för att skapa en design som uppfyller kundens behov och samtidigt överensstämmer med gällande regler.

Efter planeringsstadiet påbörjas själva byggprocessen. Först grävs och förbereds tomten för att skapa en stabil grund. Därefter byggs stommen, vanligtvis bestående av väggar, tak och golv, för att ge huset dess grundläggande struktur. Byggmaterial såsom trä, betong och stål används för att skapa en hållbar och säker konstruktion.

Under byggnadsfasen samarbetar olika yrkesgrupper, såsom snickare, elektriker, VVS-installatörer och målare, för att säkerställa att alla komponenter i huset installeras korrekt och i enlighet med byggnormer. En viktig del av processen är också att säkerställa att huset är energieffektivt och uppfyller miljöstandarder.

Efter att huset är byggt genomgår det vanligtvis en inspektion för att säkerställa att alla byggnadsregler och säkerhetsstandarder uppfylls. Efter godkännande kan huset färdigställas med ytbehandlingar och installation av inredning

Att bygga ett hus är en investering i tid, arbete och pengar, men det resulterar i skapandet av ett hem där människor kan leva och skapa minnen. Processen kräver expertis och noggrannhet för att säkerställa ett hållbart och säkert boende för framtiden. Kontakta oss för en gratis offert!

Rivning Stockholm

Med vår gedigna erfarenhet och höga kompetens inom rivningsbranschen i Stockholm kan du vara trygg med att ditt projekt kommer att behandlas på ett effektivt och säkert sätt, samtidigt som vi prioriterar miljöhänsyn i högsta grad. Oavsett om ditt projekt är av mindre omfattning eller av större proportioner, kan du lita på att våra tjänster håller en oöverträffad kvalitet.
Tveka inte att höra av dig till oss för att diskutera ditt projekt. Vi är här för att lyssna, förstå och ge dig den bästa möjliga lösningen. Efter att ha fått en klar bild av dina behov kommer vi att återkoppla till dig med en detaljerad och kostnadsfri offert. Med vårt fokus på professionalism och kundnöjdhet strävar vi alltid efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera överlägsna rivningstjänster.

Platta på mark

Platta på mark är en av de vanligast använda typerna av husgrunder här i Sverige. Precis som namnet antyder är detta en typ av grundläggning som består av en stor betongplatta. Denna platta står direkt på marken utan några underliggande utrymmen.

Betonggrund

Platta på mark är inte den enda typen av betonggrunder som vi kan förse dig med. Två exempel på andra sådana är betongkantbalk och plintgrunder. När det gäller betongkantbalk kan en sådan göras isolerad eller oisolerad beroende på dina energikrav. En plintgrund är en typ av grund där balkarna stöds av betongplintar.

Totalentreprenad

Vid en totalentreprenad överlåter du allt arbete och projektledning till oss. Det här innebär att du som kund skriver ett enda avtal istället för flera olika. Istället för att vara i kontakt med många olika företag och personer har du vår arbetsledare som kontaktperson. Det här är det enklaste sättet att riva, renovera och bygga på. Självklart sköter vi även inköp av material, maskiner och uppsättning av ställningar.

Fasadputs & Fasadrenovering

Ta kontakt med oss om du behöver hjälp med att förse din byggnad med fasadputs i Stockholm! Med hjälp av en fasadputsning kan vi ge din byggnads fasad nytt liv. Även detta är alltså en av de tjänster vi erbjuder. Vill du ge din fasad ett extra skydd mot vädrets makter och andra faktorer som den kommer utsättas för? Då är fasadputs i Stockholm något vi kan rekommendera och som vi också kan hjälpa dig med! Fasadputs rör sig närmare bestämt om ett ytskikt av bruk vilket är mycket tunt och som vi applicerar på din fasad. Det förser den alltså med ett skydd men gör den även vacker.

Målning

När det gäller fasadmålning utomhus strävar vi inte bara efter att förbättra estetiken utan också att skydda ditt hus från väder och vind. Vårt erfarna team väljer noggrant högkvalitativa färger och produkter för att säkerställa långvarigt skydd och en imponerande visuell effekt.

Inomhus är vi experter på att förvandla ditt hem genom kreativ målning och noggrant utförd tapetsering. Vi förstår vikten av att skapa en harmonisk och trivsam miljö, och vår målsättning är att överträffa dina förväntningar. Oavsett om du vill ge ett rum en ny färgpalett eller addera personlighet med tapeter, är vi redo att förverkliga din vision.

Kvalitet är kärnan i vårt arbete, och varje penseldrag eller tapetkant behandlas med noggrannhet och precision. Samtidigt som vi förbättrar ditt hem strävar vi efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda miljövänliga produkter och hållbara arbetsmetoder.

Kontakta oss för att diskutera dina målningsbehov. Oavsett om det är en fräsch färg på fasaden eller en inomhusmakeover, är vi redo att leverera en skräddarsydd och professionell lösning för att ge ditt hem den perfekta färgen och atmosfären.

Balkongrenovering

Om din balkong börjar visa tecken på slitage eller om någon del är trasig, är det definitivt dags för förnyelse. Vi specialiserar oss på balkongrenoveringar av högsta klass och är här för att återställa och förbättra utseendet och funktionaliteten av din balkong. Oavsett om det handlar om att byta ut ett slitent räcke eller att genomföra nödvändiga reparationer för att säkerställa balkongens långsiktiga hållbarhet, har vi expertisen för att hantera alla aspekter av balkongrenoveringar.

Kontakta oss för en detaljerad diskussion om dina balkongrenoveringsbehov. Oavsett om det är en estetisk uppfräschning eller en omfattande reparation, är vårt mål att leverera en balkong som inte bara ser fantastisk ut utan också håller över tid. Vi är redo att ta itu med ditt projekt och återställa din balkong till dess fulla potential.

Totalrenovering

När det kommer till köksrenoveringar, badrum och renoveringar av hela lägenheter kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet. Vår omfattande byggkompetens gör det möjligt för oss att hantera projekt av olika storlekar med enastående professionalism och noggrannhet.
Vårt team av erfarna hantverkare och renoveringsexperter är specialiserade på att förvandla utrymmen och skapa funktionella och estetiskt tilltalande miljöer. Oavsett om det handlar om att skapa ett modernt och effektivt kök, förvandla ett tråkigt badrum till en avkopplande oas eller genomföra en totalrenovering av hela lägenheten, är vi redo att ta itu med utmaningen.

Med vår gedigna erfarenhet och tekniska kompetens kan du vara säker på att din renovering hanteras med stort engagemang och proffsighet. Vi tar hand om alla detaljer, från planering till genomförande, för att säkerställa att ditt projekt utförs smidigt och enligt högsta standard.
Kontakta oss för att diskutera dina renoveringsbehov. Oavsett om det är en mindre uppfräschning eller en omfattande förvandling av ditt hem, är vi redo att ta itu med varje projekt med entusiasm och dedikation.