Hoppa till innehåll

Bygga hus i Stockholm

Bygga hus i Stockholm

Vi är inte bara en entreprenör – vi är din pålitliga partner och din nyckel till att förverkliga dina husbyggnadsdrömmar i Stockholm. Vår expertis sträcker sig från att skapa helt nya hem från grunden till att förvandla och förnya befintliga fastigheter. Hos oss sätter vi alltid kvalitet i förgrunden av varje projekt, oavsett om det är en nybyggnation eller en renovering.

När vi tar oss an ett husbyggnadsprojekt i Stockholm, strävar vi efter att använda de mest energieffektiva och moderna materialen tillgängliga på marknaden. Vi går inte bara i linje med stadens regler och förordningar – vi överträffar dem. Genom att integrera hållbara och avancerade byggtekniker i vår metod garanterar vi inte bara en hållbar och säker struktur, utan också en som är framtidsbeständig och kostnadseffektiv.

Vi förstår att ett hem inte bara handlar om funktion utan också om form och stil. Varje husprojekt är unikt och skräddarsytt efter våra kunders unika behov och önskemål. Med en förankring i den skandinaviska designtraditionen strävar vi efter att förena modern funktionalitet med tidlös elegans och skönhet. Resultatet är inte bara hus som är energieffektiva och regelkompatibla utan också estetiskt tilltalande och harmoniska i sin design.

När du väljer TSN Entreprenad AB som din partner för husbyggnad kan du vara säker på att ditt drömhus kommer att förverkligas med noggrannhet, dedikation och en stark förankring i Stockholms höga byggstandarder. Med oss vid din sida blir din husbyggnadsresa inte bara smidig och bekymmersfri, utan också en resa mot att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj att leva och frodas i under många år framöver.

Att bygga ett hus i Stockholm är en komplex process som involverar flera steg och olika yrkesgrupper. Först och främst krävs det en noggrann planering där man tar hänsyn till olika faktorer som budget, önskemål och lokala byggnormer. En arkitekt kan vara involverad i denna fas för att skapa en design som uppfyller kundens behov och samtidigt överensstämmer med gällande regler.

Efter planeringsstadiet påbörjas själva byggprocessen. Först grävs och förbereds tomten för att skapa en stabil grund. Därefter byggs stommen, vanligtvis bestående av väggar, tak och golv, för att ge huset dess grundläggande struktur. Byggmaterial såsom trä, betong och stål används för att skapa en hållbar och säker konstruktion.

Under byggnadsfasen samarbetar olika yrkesgrupper, såsom snickare, elektriker, VVS-installatörer och målare, för att säkerställa att alla komponenter i huset installeras korrekt och i enlighet med byggnormer. En viktig del av processen är också att säkerställa att huset är energieffektivt och uppfyller miljöstandarder.

Efter att huset är byggt genomgår det vanligtvis en inspektion för att säkerställa att alla byggnadsregler och säkerhetsstandarder uppfylls. Efter godkännande kan huset färdigställas med ytbehandlingar och installation av inredning 

Att bygga ett hus är en investering i tid, arbete och pengar, men det resulterar i skapandet av ett hem där människor kan leva och skapa minnen. Processen kräver expertis och noggrannhet för att säkerställa ett hållbart och säkert boende för framtiden. Kontakta oss för en gratis offert!

Bygga stenhus i Stockholm

Att bygga ett stenhus är en utmanande men belönande process. Först måste man förbereda marken och lägga en solid grund. Sedan staplas stenarna omsorgsfullt för att skapa väggarna och strukturen. Taket sätts på plats och slutligen inreds huset för att göra det till en bekväm och varm bostad. Det färdiga stenhuset är inte bara vackert, utan också robust och hållbart för framtida generationer att njuta av.

Vi är experter på att bygga nyckelfärdiga kundanpassade hus i Stockholm och har redan byggt hundratals stenhus över hela Stockholms län. Med vårt dedikerade team av erfarna hantverkare och arkitekter strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa och hållbara byggnader som passar våra kunders unika behov och önskemål.

När du väljer oss för ditt stenhusprojekt kan du förvänta dig en sömlös och professionell upplevelse från början till slut. Vi tar hand om allt från den inledande planeringen och designen till den slutliga konstruktionen och färdigställandet. Vår målsättning är att skapa ett hem där du känner dig bekväm och harmonisk, och som samtidigt uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och hållbarhet.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett vackert och hållbart stenhus i Stockholm.

Bygga trähus i Stockholm

Att bygga ett trähus i Stockholm är inte bara att skapa ett hem, det är att skapa en livsstil. Med vår expertis och passion för träbyggnation kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision av det perfekta trähuset, oavsett om det är en charmig stuga på landet eller en modern villa i stadskärnan.

Fördelar med trähus:

 1. Hållbarhet: Trä är ett naturligt och hållbart material som bidrar till en minskad miljöpåverkan. Genom att välja trä kan du känna dig trygg med att du bidrar till en mer hållbar framtid.
 2. Unik karaktär: Varje trähus är unikt med sin egen naturliga skönhet och charm. Träets varma och inbjudande utseende ger en känsla av hemtrevnad och gör varje hus till en unik skapelse.
 3. Energieffektivitet: Trähus har utmärkta isoleringsegenskaper som hjälper till att hålla värmen inne på vintern och hålla huset svalt på sommaren. Detta kan bidra till lägre energikostnader och ökad komfort året runt.

Varför välja oss:

 1. Erfarenhet och expertis: Vi har lång erfarenhet inom träbyggnation och har hjälpt hundratals kunder att förverkliga sina drömmar om ett trähus i Stockholm.
 2. Skräddarsydda lösningar: Vi erbjuder skräddarsydda trähuslösningar som är anpassade efter dina behov och önskemål. Oavsett om du föredrar en traditionell stil eller en mer modern design, kan vi skapa det perfekta trähuset för dig.
 3. Professionell service: Vårt team av experter står till tjänst för att guida dig genom hela processen, från den inledande planeringen till färdigställandet av ditt trähus. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera enastående resultat.

Kontakta oss idag för att diskutera dina trähusdrömmar och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta hemmet i Stockholm.

Kontaktinformation:

Telefon: 073-755 35 53

E-post: info@tsnentreprenad.se

Vi ser fram emot att höra från dig och vara din partner i trähusbyggandet i Stockholm.

Bygga Attefallshus i Stockholm

Letar du efter ett praktiskt och stilfullt attefallshus i Stockholm? Välkommen till oss, din partner för att förverkliga din vision. Med vår erfarenhet och expertis inom byggbranschen kan vi hjälpa dig att skapa det perfekta attefallshuset som passar dina behov och önskemål.

Varför välja ett attefallshus:

 1. Flexibilitet: Attefallshus erbjuder flexibilitet när det gäller användning och design. Oavsett om du behöver ett gästhus, ett hemmakontor, en extra bostadsyta eller en ateljé, kan ett attefallshus skräddarsys för att möta dina specifika behov.
 2. Lagligt och kostnadseffektivt: Attefallshusen omfattas av en specifik lagstiftning som gör det möjligt att bygga mindre bostäder utan att behöva söka bygglov, under förutsättning att de uppfyller vissa krav. Detta kan göra processen mer kostnadseffektiv och mindre tidskrävande jämfört med att bygga en större struktur.
 3. Ökad fastighetsvärde: Ett välgjort attefallshus kan öka värdet på din fastighet och göra den mer attraktiv för framtida köpare eller hyresgäster.

Varför välja oss:

 1. Erfarenhet och kompetens: Vi har lång erfarenhet av att designa och bygga attefallshus i Stockholm. Vårt team består av erfarna yrkespersoner som är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat och överträffa våra kunders förväntningar.
 2. Skräddarsydda lösningar: Vi arbetar nära med dig för att förstå dina behov och önskemål och skapa en skräddarsydd lösning som passar din livsstil och budget. Oavsett om du föredrar en modern eller traditionell design, kan vi skapa det perfekta attefallshuset för dig.
 3. Professionell service: Vi erbjuder en professionell och personlig service från början till slut. Vårt team finns här för att svara på dina frågor, ge råd och vägledning genom hela byggprocessen för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Kontakta oss idag för att diskutera dina attefallshusdrömmar och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta hemmet i Stockholm.

Stockholm, Saltsjöbaden, Solna, Ekerö , Lidingö, Huddinge, Åkersberga, Södertälje, Nacka, Bredäng, Upplands Väsby